Winter Bear by V

مشاركة
تضمين
  • تم نشره في 2019/08/ 9
  • Winter Bear (2019)
    Actor : V
    Director : V
    Production of Film : Contents Creative @Big Hit Ent.
    *Original Track : Winter Bear - V
    BTS Official Homepage bts.ibighit.com
    BTS Blog btsblog.ibighit.com
    BTS Facebook bangtan.official
  • موسيقىموسيقى

تعليقات • 228 257

  • Ngọc Diệp Đỗ
    Ngọc Diệp Đỗ 6 ساعات قبل

    My winter bear

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 6 ساعات قبل

    SUPEEERR

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 6 ساعات قبل

    1:33 CUTEEEE

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 6 ساعات قبل

    who loves kim taehyung?

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 6 ساعات قبل

    i love you

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 6 ساعات قبل

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 6 ساعات قبل

    suuuun

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 6 ساعات قبل

    taehyungggg i love yooouu

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 6 ساعات قبل

    cooool

  • roza zachisk
    roza zachisk 6 ساعات قبل

    I wish the best birthday for our winter bear v.

  • kim.Bella 04
    kim.Bella 04 6 ساعات قبل

    Love you💜💜💜

  • v dna
    v dna 6 ساعات قبل

    Taehyung ah...
    i didn't hate the others
    but my heart is always falling for you...in every little thing you do
    even if you change,,
    my love...it didn't change
    from Someone like you,Hug Me,4 o'clock, Stigma, Scenery, Singularity, and Winter Bear
    you were more than just a singer,dancer or performer...
    you are a great composer, actor,photographer and talented model.
    i purple you
    plis stay healthy and happy ♡♡♡

  • yrdog
    yrdog 6 ساعات قبل

    I didn’t think it was possible to melt to someone’s voice...

  • v dna
    v dna 6 ساعات قبل +1

    Kim Taehyung is not only good looking and sexy
    but he composed this song
    for you....

  • machiko Keiko
    machiko Keiko 7 ساعات قبل +1

    Oppa saranghae😘😘

  • BTS LOVES
    BTS LOVES 7 ساعات قبل +2

    39 mmmmm let's gooo armyyyy!!!!!

  • Mikaella Asus
    Mikaella Asus 7 ساعات قبل +1

    30 M for his birthday!! Fighting!!!

  • My world
    My world 7 ساعات قبل +2

    Арми, давайте сделаем подарок Тэхёну на день рождения. Давайте постараемся и наберём 30 000 000. Я люблю эту песню, музыку. Красиво и трогательно. Спасибо Тэхёну за то, что подарил нам частичку своей души. 감사합니다
    Armi, let's make a gift Taehyung birthday. Let's try and get 30,000,000. I love this song, music. Beautiful and touching. Taehyung thank you for giving us a piece of his soul.

    • Mikaella Asus
      Mikaella Asus 7 ساعات قبل +1

      Такая прекрасная песня ,от более прекрасного человека!!! Прекрасный голос, хочется слушать и слушать

  • Fae Emily
    Fae Emily 7 ساعات قبل +2

    김태형 사랑해요

  • Purple ARMY
    Purple ARMY 7 ساعات قبل

    People who dislikes this masterpiece are literally ****

  • Leo_2005 Soares
    Leo_2005 Soares 7 ساعات قبل +2

    Que musica linda mano

  • M Gee
    M Gee 8 ساعات قبل +3

    I love listening Winter Bear, it makes me emotional

  • Melissa Sanchez
    Melissa Sanchez 8 ساعات قبل +3

    I love you taehyungie

  • sailor moon
    sailor moon 8 ساعات قبل +1

    🥰🥰🥰

  • Jk BTS
    Jk BTS 9 ساعات قبل

    เพราะสุดๆๆฟังกี่ทีก็รักเธอ💜💜💜💜

  • Magic Shop
    Magic Shop 9 ساعات قبل

    *إذ لم نكن في أماكن التي نحبها ومع من نحب*
    *فنحن لاجئون أينما كنا*

  • celia callistajo
    celia callistajo 9 ساعات قبل +1

    🤩🤩🤩🤩🤩

  • scenery kookv
    scenery kookv 9 ساعات قبل +1

    30 M ? Let's get it taehyungist

  • Sun Moon
    Sun Moon 9 ساعات قبل +2

    ෆ╹ .̮ ╹ෆ
    💜

  • wallpaper blackpink
    wallpaper blackpink 9 ساعات قبل +1

    I Love your deep voice :")

  • Merei Makhanbetova
    Merei Makhanbetova 9 ساعات قبل +1

    Жаныммммм❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜

  • v dna
    v dna 9 ساعات قبل +5

    ♡♡♡♡♡
    Winter Bear

  • 민희
    민희 10 ساعات قبل +4

    헉 이 영상 내 생일에 올라왔었어..

  • N Chu
    N Chu 10 ساعات قبل +6

    Please give more love to Winter bear guys

  • ItsGachaKawaii!
    ItsGachaKawaii! 11 ساعات قبل +2

    1:13) I sure do imagine🥺

  • Gacha Moon
    Gacha Moon 11 ساعات قبل +2

    beautifull :,)

  • SAN D.
    SAN D. 11 ساعات قبل +2

    Why so cute

  • BTS V
    BTS V 12 ساعات قبل +3

    What a winter song listening to this song is warm and shooting to the warm voice of Tae Tae ♡

  • Mons Lisa
    Mons Lisa 12 ساعات قبل +2

    We can make 3 🍋🍋🍋

  • BTS V
    BTS V 12 ساعات قبل +2

    Sleep like a winter bear ♡

  • BTS عاشقة
    BTS عاشقة 12 ساعات قبل +2

    Vvvvv I love you

  • Sun Moon
    Sun Moon 12 ساعات قبل +3

    Taegers let's listen V songs 5 times a day on ARclip SoundCloud Spotify and write our Heartfelt love and wishes for Taehyung in comment..let's do this for our Winter Bear🤗💜

  • finna sobbiyati
    finna sobbiyati 12 ساعات قبل +2

    apa cuma aku yang menduga-duga kalo lagu ini dibikin buat grandmanya v ? Soalnya dia bilang "she looks like a blue Parrot, would you come fly to me?" artinya grandmanya dia itu kalimatnya selalu sama, dan blue disini mungkin dia ngegambarin tentang warna yang menunjukkan kesedihan, jadi artinya grandmanya dia kalo (mungkin) telfon itu (mungkin) selalu bilang kalo dia kangen atau kalimat2 sejenisnya kayak jangan lupa makan dan lain2 kayak orangtua pada umumnya, dan yang paling bikin v tersentuh (mungkin) kalimat grandmanya waktu bilang dia pengen liat v di tv.. trus kalimat would you come fly to me itu menggambarkan tentang mereka yang harus ldran gara2 harus trainee dan sebagainya, sampai akhirnya grandmanya pergi ke surga, dan jarak mereka semakin jauh. V pengen disamperin, trus I want some good day artinya dia pengen kesuksesan dia sekarang itu bisa dinikmatin bersama2 sama grandmanya, mungkin dia pengen ajak grandmanya jalan2 bareng ke luar negeri. Trus looks like a winter bear, you sleep so happily artinya grandmanya mungkin meninggalnya dalam keadaan wajah yg sedang tersenyum, bear disini menggambarkan tentang grandmanya yang emang chubby, trus digabung sama winter bear artinya beruang musim dingin yang mana beruang tersebut tidurnya lamaaaaaa banget, menggambarkan tentang grandmanya yang tidur lama, maksudnya selamanya alias meninggal. Trus kalimat imagine your face say hello to me, then all the bad days they're nothing to me, with you winter bear artinya v kangen grandmanya, dan v kadang berangan-angan kalo ada grandmanya yang dulu sering telfon/vidcall dia, dan menyapa hello ke dia, jadi v beranggapan kayak "ah andai grandma bisa menyapa aku lagi, mengatakan kalimat yang sama lagi, mungkin aku ga akan sedown ini, semua ini ga bakal ada apa2nya kalo ada grandma" begituuuu.. hmmmm, kalo prediksiku ini bener, bener2 bikin sedih banget sih 😭😭😭 v dari kecil yang ngasuh grandmanya, pasti sedih banget 😭😭😭 semoga grandma v bahagia di surga, dia pasti bangga ngeliat betapa cucunya amat sangat menyayangi grandmanya 😭😭😭

  • zhina zen suan
    zhina zen suan 12 ساعات قبل +1

    V's voice is so soulful💜

  • Hibah Saqib
    Hibah Saqib 12 ساعات قبل +2

    IF YOU'RE HERE FOR TAES BDAY STREAMING PARTY, SAY AYEE

  • Maz Fizan
    Maz Fizan 13 ساعات قبل +1

    Love this song so much, i purple u Taehyung 💜💜💜

  • Sahlan Allan
    Sahlan Allan 13 ساعات قبل +1

    Love kim taehyung and i still you 😇☺🌝

  • Anu Sodoo
    Anu Sodoo 13 ساعات قبل +1

    I love you😻

  • ;; v k o o k
    ;; v k o o k 13 ساعات قبل +1

    December 2019?

  • Mr. Space
    Mr. Space 14 ساعات قبل +1

    BTS GOVNO!

  • Korlife Music
    Korlife Music 14 ساعات قبل +1

    #protecttaehyung. He is such a beautiful person inside and out.i love him no matter what💜
    Don't worry tae ,ARMY will always be here for you

  • Taekook
    Taekook 14 ساعات قبل +1

    I love You So Much Taehyungie♡

  • Vante
    Vante 15 ساعات قبل +3

    I can't believe how unique he is.

  • Brii FC
    Brii FC 15 ساعات قبل +2

    I LOVE YOU TAE !

  • Fitri Andini
    Fitri Andini 15 ساعات قبل +1

    Kakak Tae-Tae❤❤❤

  • Shiela mae Hermosa
    Shiela mae Hermosa 15 ساعات قبل +4

    Hi taetae don't lessens to them🙉think positive for future you have true army to love you and be strong ok.to be a honest I'm very sad I'm feel your pain.we protect you no matter what happened 💜💜💜💜

  • 10 giờ đêm đừng ngủ
    10 giờ đêm đừng ngủ 15 ساعات قبل +1

    *KIM TAEHYUNG* ʕ •ᴥ• ʔ

  • 10 giờ đêm đừng ngủ
    10 giờ đêm đừng ngủ 15 ساعات قبل +1

    *(๑♡⌓♡๑) 3M like*

  • Midorin
    Midorin 15 ساعات قبل +2

    Mi niño tan hermoso ;; gracias por darnos tu arte

  • Pathetic
    Pathetic 15 ساعات قبل +1

    Lo amo mucho